Gy.I.K.

A nyílt befújásánál, járható marad-e a felület,...

A szigetelés nem keményedik meg, nem lesz lépésálló, mivel sok levegő van közötte, ami biztosítja a kiváló szigetelést.

Ingatlan vásárlása esetén érdemes-e hőkamerával...

Egyértelműen igen a válasz, mert a hőkamera segítségével minden szemmel nem látható hiba kimutatható.

Mi a Thermalite?

A Thermalite egy forradalmian új festékadalék, ami hőszigetelő tulajdonsággal ruházza fel a festékeket. Akár 25%-kal csökkenti az energiafelhasználás szükségletét. Ugrásszerűen csökken a hőveszteség a falakon és a mennyezeten keresztül, ami a fűtésszámlán is megmutatkozik

Miért jó a befújásos cellulózszigetelés?

Egyrészt a résmentes szigetelésnek köszönhetően az üveg- vagy kőzetgyapottal történő szigeteléshez képest akár 20-25%-al is jobban szigetelhet, másrészt nem kell attól félni, hogy 10 év múlva újra kell szigetelni a levált vagy elcsúszott szigetelés miatt.

Miért válasszam a cellulóz hőszigetelést?

A cellulóz hőszigetelés környezetbarát, válogatott, újrafelhasznált újságpapír feldolgozásával készül. A technológia egyszerű, maga a hőszigetelési folyamat a lakók számára kevés felfordulással jár, rövid idő alatt megoldható és kiváló eredményt biztosít, hosszú távon megoldást jelent a hőszigetelési problémákra.

Mit mutat meg a hőkamerás felvétel egy adott ép...

Hőkamera segítségével feltérképezhetőek az épület olyan, szabad szemmel nem látható hibái, mint a hőszigetelési hiányosságok, hőhidak, rosszul záró/működő nyílászárók, padló-vagy falfűtés hibái stb. Az eredmények felhasználásával egyszerűen, a pontos helyen történő beavatkozás révén megszüntethetőek, illetve megelőzhetőek a további problémák.

Infrahőkép Kft. - Magyar