Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Infrahőkép kft. egy olyan vállalkozás, mely célul tűzte ki az energiafelhasználás optimalizálását és az emberi élettér, lakótér komfortosabbá tételét.

Cégünk a fent említett problémák megoldására 4 különböző területen nyújt szolgáltatást:

  • A Caleo Carbon-Ezüst technológiás felületfűtésnek egyedülálló lehetőségeket teremtenek a modern építőipar számára.Beépítési lehetőségeink között padlófűtés, mennyezetfűtés, falonkívüli infrapaneles fűtési megoldás szerepel. Energiatakarékos megoldás, sokoldalú felhasználással, kivitelezése gyors és egyszerű.Vezérlése programozható, könnyen kezelhető, illetve távoli vezérlést tesz lehetővé Ios, Android alapú okostelefonokról egyaránt.
  • A cellulóz hőszigetelő rendszer befújásos technikája lehetővé teszi a hőhídmentes és ülepedés biztos természetbarát hőszigetelést, mely a nehezen elérhető üregeket is tökéletesen kitölti.
  • Fotovoltaikus azaz Napelemes rendszereink tervezésével, méretezésével, kivitelezésével, illetve teljeskörű ügyintézésével tesszük lehetővé, hogy otthona villamosenergia használatának teljes vagy akár csak részleges hányadát állítsuk elő, így akár fűtési rendszerünkel kombinálva a legmagasabb költséghatékonyságot érhetjük el. 
  • Illetve épületek termográfiai vizsgálata, mely feltárja a hiányosságokat egy professzionális hőkamera segítségével.
  • Negyedik a NASA által kifejlesztett, Magyarországon még újdonságnak számító Ecomix hőszigetelő festékadalék, mely alkalmazása révén segít spórolni a fűtésszámlán és megszünteti a páralecsapódás, penészesedés előfordulását.

Mint tudjuk a háztartások energiafelhasználásának nagy részét a fűtés teszi ki. A megfelelő hőszigetelő rendszer alkalmazásával soha nem várt költségeket és energiát takaríthatunk meg, nem beszélve a környezetbe juttatott káros anyag kibocsátásának csökkentéséről.

Földünk rohamosan csökkenő energiakészlete, az egyre növekvő energia árak és az egyre súlyosabb következményeket okozó globális felmelegedés miatt változtatnunk kell energiapazarló szemléletünkön.

Bízunk benne, hogy sikerült felkelteni érdeklődését és reméljük, még sok fontos információt talál oldalunkon, mely segítséget nyújt Önnek a hőszigetelés, energia megtakarítás terén felmerülő kérdéseinek megválaszolásában.

Amennyiben kérdése, kérése van, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!

Infrahőkép Kft. - Magyar